Més de 3.000 escolars de tot Catalunya han passat fins ara pel Monestir dels Infants


  • Comparteix:

Un nens fent activitats dins la carpa que acull el Monestir del Infants

Un nens fent activitats dins la carpa que acull el Monestir del Infants

Més de 3.000 escolars de tot Catalunya s'han passat fins ara pel Monestir dels Infants. Quan es compleixen dos mesos des de la posada en marxa d'aquesta activitat, els organitzadors han qualificat d'èxit la resposta obtinguda fins ara.

Dos mesos després de la seva inauguració el calendari de visites concertades al Monestir dels Infants s'allarga ja fins a mitjans de febrer. La carpa, situada als jardins del Monestir, acull entre setmana a escoles vingudes de tot Catalunya i al públic general els caps de setmana.

L'activitat que realitzen els nens es divideix en tres parts, entre les quals hi ha un taller, una exposició i la participació en la construcció del Monestir. Segons la responsable del projecte, Maria Ferriol, el taller és la part que té més èxit entre els joves visitants:

Maria Ferriol

El taller on aprenen a escolpir ha tingut un gran èxit perquè allà fan la 'marca del picapedrer'.


Durant els propers dies, i a causa de les vacances dels escolars, el Monestir rebrà també entre setmana les visites del públic en general:

Maria Ferriol

Com que les escoles estan tancades, durant aquests dies es rebrà públic en general


L'horari del Monestir dels Infants per als que es vulguin acostar aquests dies de vacances escolars és de deu a dues del matí i de cinc a set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.