La Cecot considera que el nou document de bases de la Llei d'Educació 'perd força'


  • Comparteix:

La Cecot lamenta les rebaixes en el document de bases de la futura Llei d'Educació de Catalunya. La patronal vallesana considera que en el nou redactat han quedat diluïts aspectes que consideraven innovadors com l'autonomia dels centres, la gestió indirecta o el marge d'accions de les direccions, entre d'altres.

Segons la Cecot, el primer redactat fomentava la cultura de l'esforç i l'emprenedorisme entre l'alumnat i aquest segon text 'perd la força' inicial. La patronal no veu amb bons ulls que els professors i directors dels centres hagin de ser funcionaris i que no puguin adaptar els seus plans d'estudi a les característiques de cada centre.

El secretari general de la patronal Cecot, David Garrofer, lamenta que en el nou document es redueixi l'autonomia dels centres a l'hora de determinar el seu pla d'estudis.

David Garrofer

Entenem que val la pena que els centres tinguin autonomia màxima per garantir l'eficiència del sistema.


En aquest sentit, Garrofer considera que els sindicats han adoptat una actitud massa conservadora i que l'assumpte hauria requerit un debat més profund i amb totes les parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.