El sindicat USTEC es mostra caut amb l'avantprojecte de la futura Llei d'Educació


Temes relacionats

La Cecot considera que el nou document de bases de la Llei d'Educació 'perd força' (29/abr/08)

USTEC publica les reclamacions contra les bases de la futura Llei d'Educació (11/mar/08)


  • Comparteix:

El sindicat d'ensenyament USTEC, amb representació a Sant Cugat, considera que l'avantprojecte de la futura Llei d'Educació de Catalunya ha millorat. Amb tot, els sindicats denuncien que encara hi ha alguns aspectes que la Generalitat ha mantingut tot i les queixes reiterades del sector.

El delegat de la USTEC al Vallès Occidental, Josep Barceló, ha explicat a Cugat.cat que les millores d'aquest avantprojecte han estat, en part, gràcies a la vaga promoguda pels principals sindicats del sector.

Josep Barceló

Considerem molt positiu que s'hagi retirat una de les vies de privatització. Això és molt important i ha estat fruit de les nostres queixes.


Barceló ha explicat quins quatre aspectes encara s'han de millorar en aquest avantprojecte.

Josep Barceló

El finançament i el traspàs afavoreix l'escola privada, se segueix apostant per la municipalització i la jerarquització de les escoles.


A mitjans de febrer tots els sindicats de l'ensenyament -USTEC-STEs, CCOO, ASPEC, UGT i CGT- van fer vaga com a mesura de protesta en contra de les bases presentades per la conselleria d'Ensenyament en la futura llei d'Educació. El 78% dels mestres de les escoles públiques de primària de Sant Cugat es van afegir a les protestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.