Arriba la 10a caminada-pedalada Sant Cugat-Montserrat


  • Comparteix:

Anar de Sant Cugat a Montserrat a peu o en bicicletat és l'objectiu de la caminada-pedalada que organitzen aquest diumenge el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'Associació Cultural i Esportiva Can Sant Joan (ACECSJ). La iniciativa, que enguany arriba a la 10a edició, vol fomentar el contacte amb la natura i l'activitat física a totes les edats.

La cita tindrà lloc diumenge 18 de maig i començarà a dos quarts de set del matí a la plaça d'Octavià pels que facin el recorregut a peu i a les vuit pels que triïn fer-lo amb BTT. Els participants recorreran 40 quilòmetres caminant o 60 en el traçat amb bicicleta que uneix els monestirs de les dues localitats.

Una de les responsables de la iniciativa, Gemma García dóna alguns consells per als participants. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Gemma García

Convé entrenar-se una mica i és molt important portar un bon calçat i anar molt lleuger de pes.


La inscripció té un preu de 10 euros per als socis dels dos clubs, 15 per als no socis i 20 per aquells que decideixin participar-hi després del 15 de maig. Els assistents tindran menjar i beure a la seva disposició i un servei d'autobusos de tornada. El preu de l'autobús és de 8 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.