Aldesa rescindeix el contracte amb l'empresa subcontractada per als pisos de Promusa de Vulpalleres


Temes relacionats

L'Assemblea Popular per l'Habitatge denuncia l'actuació d'una contractista dels pisos de Promusa ( 2/mai/08)


  • Comparteix:

Promoció d'habitatge a Vulpalleres

Promoció d'habitatge a Vulpalleres

L'adjudicatària de les obres d'una promoció de pisos de Promusa a Vulpalleres, Aldesa, ha assegurat que s'ha vist obligada a rescindir el contracte amb l'empresa subcontractada per incompliment de la feina. D'aquesta manera, l'empresa respon l'Assemblea Popular per l'Habitatge, que denunciava la situació d'impagament de l'empresa Germans Moabed per part d'Aldesa.

L'adjudicatària, Aldesa, va subcontractar l'empresa guixaire Germans Moabed per fer els acabaments d'una promoció de 72 pisos de règim de lloguer general de Promusa ubicada al carrer Benet Cortada.

Tot i els problemes entre totes dues empreses, el calendari de l'obra es manté. Ho explica el gerent de Promusa, Lluís Hosta.

Lluís Hosta

Estem parlant d'una obra de 72 habitatges de lloguer general al barri de Vulpalleres. És una obra que s'està acabant i que tenim previst lliurar relativament aviat.


L'Assemblea Popular per l'Habitatge ha creat un col·lectiu de suport als 'impagats per Aldesa' que emprendrà accions legals contra els responsables. L'agrupació santcugatenca ha convocat una concentració de suport als impagats davant les vivendes de protecció oficial de Vulpalleres aquest dimecres, a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.