La segona edició de l'Open Sant Cugat de dòmino reuneix gairebé cinquanta jugadors tot i el pont de maig


  • Comparteix:

Un total de 24 parelles han participat durant tot aquest dissabte en el segon Open Sant Cugat de dòmino, que ha tingut lloc a la cafeteria del Teatre-Auditori. El torneig va néixer l'any passat per fer un homenatge a Jaume Tubau i ha continuat aquest any ja que l'organització es va comprometre amb l'alcalde, Lluís Recoder, a fer-lo cada any. Els guanyadors han estat Jaume Busquets i Ernest Abat.

Organitzat pel Club Premier Dominó de Barcelona, l'Open Sant Cugat de dòmino ha reunit una cinquantena de persones durant tot el dia, ja que les partides han començat a les 10 del matí i han acabat gairebé a les vuit de la tarda.

El president del Club Premier, Esteve Bosch, explica la petita història d'aquest torneig, que tot just ha arribat a la seva segona edició.

Esteve Bosch

Aquest és el segon. L'any passat el vam fer en homenatge a Jaume Tubau. Aquest any no té motiu especial, però el fem perquè vam garantir a l'alcalde que el celebraríem cada any.






Esteve Bosch ha valorat així la participació a l'Open.

Esteve Bosch

La participació ha estat justeta, degut a que ha coincidit amb un pont. Això no obstant, hi ha hagut caliu.




La majoria de parelles han estat de Sant Cugat, si bé també ha vingut gent de Cerdanyola i Barcelona i fins i tot de Sant Quintí de Mediona, al Penedès.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.