La segona edició de l'Open Sant Cugat de dòmino reuneix gairebé cinquanta jugadors tot i el pont de maig

Societat

Publicat el 3/mai/08 per Oriol Sumsi

Un total de 24 parelles han participat durant tot aquest dissabte en el segon Open Sant Cugat de dòmino, que ha tingut lloc a la cafeteria del Teatre-Auditori. El torneig va néixer l'any passat per fer un homenatge a Jaume Tubau i ha continuat aquest any ja que l'organització es va comprometre amb l'alcalde, Lluís Recoder, a fer-lo cada any. Els guanyadors han estat Jaume Busquets i Ernest Abat.

Organitzat pel Club Premier Dominó de Barcelona, l'Open Sant Cugat de dòmino ha reunit una cinquantena de persones durant tot el dia, ja que les partides han començat a les 10 del matí i han acabat gairebé a les vuit de la tarda.

El president del Club Premier, Esteve Bosch, explica la petita història d'aquest torneig, que tot just ha arribat a la seva segona edició.

Esteve Bosch

Aquest és el segon. L'any passat el vam fer en homenatge a Jaume Tubau. Aquest any no té motiu especial, però el fem perquè vam garantir a l'alcalde que el celebraríem cada any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Esteve Bosch ha valorat així la participació a l'Open.

Esteve Bosch

La participació ha estat justeta, degut a que ha coincidit amb un pont. Això no obstant, hi ha hagut caliu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La majoria de parelles han estat de Sant Cugat, si bé també ha vingut gent de Cerdanyola i Barcelona i fins i tot de Sant Quintí de Mediona, al Penedès.