Els santcugatencs gasten enguany més diners que l'any passat en loteria de Nadal


  • Comparteix:

Les administracions de loteria de la ciutat estimen que enguany els santcugatencs s'han gastat més diners pel sorteig de Nadal, que se celebrarà aquest diumenge. Tot i així, l'encariment d'un 10 per cent dels dècims ha fet que s'hagin venut menys participacions.

Algunes sèries han quedat completament exhaurides, com per exemple, la dels números acabats en 7 que, aquest any, s'han sol·licitat molt. Segons el responsable de l'administració número 2 de Sant Cugat, Pere Vilarasau, la demanda és similar a la d'altres anys pel que fa als dècims:

Pere Vilarasau

Potser ha crescut la venda en diners, però no en dècims perquè ara els dècims són més cars


Molts compradors de loteria es juguen cada any la sort amb un mateix número, i molts jugadors d'altres poblacions venen a buscar el seu dècim a la nostra ciutat. També hi ha administracions famoses per haver repartit premis en altres anys. És el cas, per exemple, de l'administració 'La bruixa d'or', de Sort, que ja des de juliol comença a vendre dècims pels sortejos de Nadal i del Niño. Ho explica el seu propietari, Xavier Gabriel:

Xavier Gabriel

Ja no hi ha possibilitat d'adquirir cap dècim per l loteria de Nadal


Catalunya, el País Basc, València i Madrid són les regions on es compra més loteria de Nadal. Enguany, les vendes a Galícia per la Grossa han crescut un 70 per cent, perquè molta gent creu que el sorteig premia cada any zones on hi ha hagut catàstrofes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.