Tranquil·litat a les escoles que només ofereixen classes a nois davant l'avantprojecte de la Llei d'Educació


  • Comparteix:

La direcció de la Farga està tranquil·la davant l'avantprojecte de Llei d'Educació de la Generalitat que estableix que els centres hagin d'oferir un ensenyament mixt per ser concertats. El col·legi, que només ofereix classes a nois, creu que aquesta proposta no tirarà endavant perquè suposaria una 'discriminació' i 'limitaria els drets dels pares a escollir un model educatiu'.

Les escoles concertades de la ciutat que només ofereixen classes a nois es mostren tranquil·les davant aquest avantprojecte perquè encara s'ha de debatre amb la comunitat educativa.

El sots-director de l'escola la Farga, Josep Manuel Prats, ha destacat que no té sentit limitar la diversitat d'opcions educatives.

Josep Manuel Prats

Entenem que tal com està plantejada no s'aprovarà perquè és una opció educativa legítima i han aprovat concerts fins ara a diferents models educatius.


Segons Prats, 'hi ha altres aspectes que preocupen més de l'avantprojecte' i que s'incloïen al document de bases com, per exemple, dotar d'una major independència als centres alhora d'escollir el model educatiu per poder oferir un ventall més ampli a les famílies.

A Sant Cugat, hi ha dos centres diferenciats que només ofereixen educació per a nens, la Farga i el Viaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.