La Fatec creu que la gent gran ha de tenir un paper més actiu dins la societat


  • Comparteix:

El president de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec), Mario Cugat, considera que la gent gran ha de passar a tenir un paper més participatiu en la societat actual. Cugat ha fet aquestes declaracions durant l'acte de celebració del 25è aniversari de l'entitat que ha tingut lloc aquest dimarts a la Casa de Cultura.

Després de 25 anys de lluita pels drets de la gent gran la Fatec creu que és el moment de fer un pas endavant i que el col·lectiu esdevingui una part activa de la societat. Aquest nou pas haurà de respondre també, segons Mario Cugat, al salt quantitatiu que experimentarà el col·lectiu, ja que les previsions apunten que en els propers anys el nombre de gent gran es dupliqui, fet que comportarà noves exigències.

El president de la Fatec, Mario Cugat, explica quin ha de ser el plantejament de futur de l'entitat.

Mario Cugat

Estem en disposició de prestar serveis a la societat. Tenim coses a fer i valors a transmetre.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de cloure els actes de celebració al Casal de Cultura. En el seu discurs ha destacat la tasca i el caràcter reivindicatiu de l'entitat.

Lluís Recoder

La Fatec desenvolupa una tasca important d'interlocució, a més de reivindicar els drets del col·lectiu.


L'acte principal de celebracions de l'aniversari tindrà lloc el 26 de maig al Palau de Congressos de Montjuïc, a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.