Les consultes per al·lèrgies augmenten als CAP per la manca de la pluja


  • Comparteix:

Les visites per consultes relacionades amb les al·lèrgies primaverals han augmentat en els darrers dies als Centres d'Atenció Primària (CAP). La manca de pluges ha fet avançar la floració i els inconvenients que comporta a part de la població.

El CAP Sant Cugat ha quantificat amb un augment d'entre el 10 i 15% les consultes relacionades amb al·lèrgies primaverals en la darrera setmana. Com ja va sent habitual, els símptomes entre la població apareixen abans a causa de la manca de pluges i l'avançament de la floració.

Escoltem algunes recomanacions del director del CAP Sant Cugat, Carles Martí, i l'homeòpata del Policlínic Torreblanca, Carmina Fantoba, respectivament.

Carles Martí/ Carmina Fantoba

Evita les zones amb més pol·len, respirar pel nas i portar ulleres de sol/ Veure molta aigua, evitar el sucre i la llet


Segons Fantoba, elements de la societat actual com l'estrès o el tipus d'alimentació incideixen en la possibilitat de patir algun tipus d'al·lèrgia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.