L'IES Angeleta Ferrer celebra 10 anys d'intercanvis amb una escola francesa


  • Comparteix:

L'IES Angeleta Ferrer celebra el desè aniversari dels intercanvis amb els alumnes de l'escola francesa Collège Molière de Villenueve. Actuacions musicals dels bastoners de Sant Cugat, un sopar popular i un recital de cançons franceses són algunes de les activitats programades per la celebració d'aquest divendres.

Al punt del migdia es donarà el tret de sortida als actes de celebració amb la presentació i benvinguda per part dels professors de francés de l'IES Angeleta Ferrer i els professors d'espanyol a l'escola francesa.

Entre els convidats a la festa hi ha l'alcalde, Lluís Recoder, el director adjunt dels Serveis Territorials de la comarca, Josep Lluís Domeyó, Joan Badia, director general d'Innovació del Departament d'Ensenyament i Pascal Brice, cònsol francés a Barcelona.

El director de l'IES Angeleta Ferrer, Joan Artigues, explica com van començar els intercanvis.

Joan Artigues

Va sorgir del contacte entre les professores de francès de l'institut i els mestres d'espanyol a França. Hem cregut que 10 anys és una fita.


Aquest divendres al vespre també hi ha un sopar popular a la plaça Pep Ventura i un recital de cançons franceses a càrrec dels alumnes i professors.

A banda de la vessant pedagògica dels intercanvis, Artigues ha explicat que també hi ha una important tasca de convivència.

Joan Artigues

Hi ha la vessant de la convivència. Cada alumne té un company amb el que es van coneixent a través d'internet. Les famílies s'encarreguen d'acollir els alumnes.


El final de festa tindrà lloc a mitjanit amb la projecció de diapositives i fotos dels tallers realitzats a la tarda, i el ball de discoteca des del punt de les dotze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.