Nous espais d'estudi per preparar els exàmens de juny


  • Comparteix:

Els estudiants disposaran de diverses aules d'estudi per preparar els exàmens d'aquest juny. L'Ajuntament ha habilitat diversos espais al Casal de Joves TorreBlanca, la Casa de Cultura, la Biblioteca del Mil·lenari i al Centre Social i Sanitari de la Floresta.

Del 13 de maig a l'11 de juny, es podrà estudiar al Casal de Joves TorreBlanca. Els horaris són de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda i de quatre de la tarda fins a la mitjanit.

Durant el mateix període, la Casa de Cultura obrirà de dissabte a diumenge, de nou del matí fins a la mitjanit.

Del 12 de juny al 6 de juliol, la Biblioteca del Mil·lenari oferirà aules d'estudi, de dilluns a divendres, de nou del vespre fins a la mitjanit.

Durant el mateix període, la Casa de Cultura continuarà amb els seus espais d'estudi, entre dissabte i diumenge, de nou del matí fins a la mitjanit.

Del 13 de maig al 4 de juliol, també obrirà aules d'estudi el Centre Social i Sanitari de la Floresta. Els horaris seran de cinc de la tarda a nou del vespre entre dilluns i divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.