Rubén Xaus és el santcugatenc més popular a Internet


  • Comparteix:

El pilot de Superbikes Rubén Xaus és el santcugatenc més conegut a Internet segons lallistawip.com, un web que classifica els personatges que tenen més entrades a la xarxa. Al rànquing també apareixen el compositor florestà Javier Navarrete i els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch.

A lallistawip.com es pot calibrar l'índex de penetració que els personatges populars disposen a Internet. La pàgina web quantifica el nombre de referències exactes que aquestes personalitats tenen a la xarxa, ja sigui per països com per disciplines.

D'aquesta manera, en el rànquing corresponent a l'Estat espanyol figura el pilot santcugatenc de Ducati, Rubén Xaus, a la posició 93 i amb més de mig milió d'entrades a Internet. Un altre nom propi de la ciutat és el del compositor florestà Javier Navarrete, nominat a l'Oscar, que ocupa el lloc 375 amb prop de 130 mil referències on-line.

Els altres santcugatencs d'aquest registre digital són el matrimoni d'actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch, que apareixen a partir de la posició número mil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.