Ràdio Sant Cugat, premiada amb un guardó RAC a la millor proposta d'innovació a la Torre Agbar


Temes relacionats

Ràdio Sant Cugat rep avui el premi a la Innovació de Ràdio Associació de Catalunya ( 8/mai/08)

Lluís Recoder, orgullós pel premi RAC a Ràdio Sant Cugat (24/abr/08)

Aplaudiment unànime de l'equip de govern i dels partits al premi a Ràdio Sant Cugat (25/abr/08)

Ràdio Sant Cugat rep el premi RAC en Innovació per la seva conversió en Cugat.cat (24/abr/08)


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha rebut aquest dijous el premi Ràdio Associació de Catalunya (RAC) a la millor proposta d'innovació per la seva conversió en el grup multimèdia Cugat.cat. L'emissora municipal s'ha endut el guardó de mans d'Imma Tubella, rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en una cerimònia a la Torre Agbar. D'aquesta manera, Ràdio Sant Cugat ha pres el relleu a iCat fm en els vuitens premis ràdio associació.

Els guardons RAC, que premien els professionals de la ràdio i els millors programes dels últims anys, s'han entregat en una cerimònia a la Torre Agbar. L'acte ha comptat amb la presència de diversos professionals del món radiofònic i ha estat presidit pel president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.

El regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, i el director de l'OAMCIC, a la qual pertany Cugat.cat, Xavier Fornells, també han assistit a la cerimònia d'entrega. Escoltem Xavier Fornells.

Xavier Fornells

La comunicació local ha estat molt maltractada durant molt temps. Ens han donat un premi local i això ens ha d'animar a tots.


El jurat estava format per Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella, i els periodistes Assumpció Maresme i Jordi Margarit. Aquests han destacat que l'emissora 'ha entès perfectament el canvi d'accent en la mateixa concepció d'un mitjà local de comunicació del segle XXI, obrint continguts i identitats en la distribució que faciliten les noves tecnologies de la informació i la comunicació'.

De la seva banda, el president de la Generalitat, José Montilla, ha destacat el 'valor afegit' dels premiats.

José Montilla

Els premis reconeixen bona ràdio sovint feta amb pocs recursos i molta il·lusió.


El periodista Roger de Gràcia ha presentat la cerimònia, que també ha comptat amb la intervenció 'Llibertat d'expressió - ús i abús' de l'humorista Queco Novell i amb l'actuació del grup 'De Calaix'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.