Fecsa Endesa netejarà els boscos de la comarca propers a les línies de mitja i baixa tensió


  • Comparteix:

Fecsa-Endesa invertirà aquest any prop de dos milions d'euros en neteja de boscos del Vallès i el Maresme. Les feines consisteixen a desbrossar l'arbrat i la massa forestal. A la nostra ciutat, el Parc de Collserola és una dels espais amb especial atenció de la companyia elèctrica.

La inversió servirà per desbrossar l'arbrat i la massa forestal propera a les línies de mitja i baixa tensió de la companyia a les tres comarques. Aquestes accions permeten minimitzar el risc de possibles contactes de l'arbrat amb la xarxa en casos de mal temps o interrupcions del servei.

El portaveu de la companyia, Oriol Osan, explica la finalitat de les actuacions.

Oriol Osam

Farem tots els treballs de tala i poda de la massa forestal del voltant de les línies elèctriques L'objectiu és garantir que no hi hagi interrupcions i crear un passadís net.


Els encarregats en dur a terme aquest tipus d'operacions estan especialitzats en treballs en entorn natural i tenen formació específica per aquest tipus de tasques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.