Arriba la Festa de la Cooperació el dissabte 17 de maig


  • Comparteix:

'El teu paper és important', aquest és el lema de la Festa de la Cooperació que arriba dissabte de la setmana vinent a Sant Cugat. La jornada, que se celebrarà a la plaça d'Octavià, substitueix la Setmana de la Solidaritat per poder concentrar totes les activitats en un dia.

La festa vol ser un espai obert i de participació per donar a conèixer tots els projectes de cooperació i solidaritat que es van fer l'any 2007 així com les entitats que els duen a terme.

Aquesta jornada substitueix la Setmana de la Solidaritat per tal de poder concentrar més les activitats tal com destaca la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Enguany en lloc de ser una setmana serà un dia només perquè els actes quedaven una mica dispersos.


Escoltem la tècnica de l'Oficina Municipal de Solidaritat, Beth Mejan, explicant al 'Sant Cugat a fons' l'esperit de la festa.

Beth Mejan

És poder-li ensenyar a la gent de Sant Cugat què s'està fent a nivell d'entitats i quins projectes estan fent les ONG de la ciutat.


Una mostra de cooperació, un mural de la solidaritat i una xerrada sobre l'estat del món a càrrec del president de la Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveres, són algunes de les iniciatives de la primera Festa de la Solidaritat. Els assistents també podran gaudir dels concerts 'El país del sol lluent' i 'Fusió andina'. En total seran 30 les ONG's que participaran de la festa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.