Diversos santcugatencs es manifesten a Barcelona en defensa d'en 'Franki'


Temes relacionats

La CUP insta als santcugatencs a donar suport al 'Franki' a la manifestació de dissabte (10/mai/08)

L'AJSC comença una campanya per donar suport a 'Franki' ( 2/mai/08)

ERC, CUP i AJSC veuen 'desproporcionada' la condemna al jove 'Franki' (29/abr/08)

Col·lectius de Sant Cugat se solidaritzen amb el jove terrassenc acusat d'ultratge a Espanya (20/mai/05)


  • Comparteix:

ACN

ACN

Una trentena de membres de la CUP, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat i de 'la Guitza' s'han manifestat aquest dissabte a Barcelona per demanar la llibertat del jove terrasenc Francesc Argemí, 'Franki', empresonat per un delicte d'ultratge a la bandera espanyola. Aquests col·lectius s'han sumat a les més de 2.000 persones, segons l'organització, que han recorregut sota la pluja el centre de la capital, encapçalats per una pancarta en la que es podia llegir 'Llibertat Franki. Ni un dia més per una bandera'.

'Franki' va ingressar a presó el 28 d'abril passat pels delictes d'ultratge a la bandera, atemptat a l'autoritat i desordres públics. Els fets es remunten a la Festa Major de Terrassa de 2002, quan un grup de joves van despenjar la bandera espanyola que onejava al balcó del consistori. El jove ha estat condemnat a més de dos anys de presó.

L'objectiu ara dels col·lectius santcugatencs es difondre el cas d'en 'Franki' . El membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Ignasi Bea, explica les pròximes mobilitzacions i actuacions en defensa d'en 'Franki' a Sant Cugat.

Ignasi Bea

La setmana passada vam començar amb la difusió del cas i ara amb la Coordinadora de l'Esquerra Independentista farem alguna concentració. També farem una moció.


Tot i les actuacions al nostre municipi, Bea ha explicat que continuaran participant a les mobilitzacions comarcals en defensa d'en 'Franki'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.