Ràdio Sant Cugat tanca la celebració del 25è aniversari amb un acte a la Plaça Pep Ventura


  • Comparteix:

Els actes de celebració del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat arriben al seu final aquest divendres, dia en què fa 26 anys. La presentació del llibre 'RSC: 25 anys fent ciutat' i la projecció del vídeo 'Els primers anys de Ràdio Sant Cugat' són les principals activitats de la tarda.

La plaça Pep Ventura serà el punt de cloenda dels actes commemoratius del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat. La presentació del llibre 'RSC: 25 anys fent ciutat' de la periodista Ester Castanyer, una trobada amb els treballadors que han passat per l'emissora i la celebració dels premis RAC Innovació i Ciutat de Sant Cugat són algunes de les activitats que tancaran l'aniversari de l'emissora local.

Ho explica el director de Cugat.cat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Tot aquest any hi ha hagut actes programats, no programats, premis, ens ha passat una mica de tot. El més important és la transformació en Cugat.cat.



La vetllada acollirà també la projecció del vídeo 'Els primers anys de Ràdio Sant Cugat', que mostrarà el naixement i l'activitat de la primera època de l'emissora.

Un acte institucional a la sala de plens de l'Ajuntament va iniciar els actes de celebració del 25è aniversari el passat 13 de juny, coincidint amb la data de la primera emissió del 91.5 FM.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitats!!!! a tota la gent de cugat.cat.Feu una bona tasca i desitgo arribeu a celbrar les noces de platí

Narcís Clavell. Enviat el 13/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.