Ràdio Sant Cugat tanca la celebració del 25è aniversari amb un acte a la Plaça Pep Ventura

Societat

Publicat el 13/jun/08 per Nuria Alcala

Els actes de celebració del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat arriben al seu final aquest divendres, dia en què fa 26 anys. La presentació del llibre 'RSC: 25 anys fent ciutat' i la projecció del vídeo 'Els primers anys de Ràdio Sant Cugat' són les principals activitats de la tarda.

La plaça Pep Ventura serà el punt de cloenda dels actes commemoratius del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat. La presentació del llibre 'RSC: 25 anys fent ciutat' de la periodista Ester Castanyer, una trobada amb els treballadors que han passat per l'emissora i la celebració dels premis RAC Innovació i Ciutat de Sant Cugat són algunes de les activitats que tancaran l'aniversari de l'emissora local.

Ho explica el director de Cugat.cat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Tot aquest any hi ha hagut actes programats, no programats, premis, ens ha passat una mica de tot. El més important és la transformació en Cugat.cat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La vetllada acollirà també la projecció del vídeo 'Els primers anys de Ràdio Sant Cugat', que mostrarà el naixement i l'activitat de la primera època de l'emissora.

Un acte institucional a la sala de plens de l'Ajuntament va iniciar els actes de celebració del 25è aniversari el passat 13 de juny, coincidint amb la data de la primera emissió del 91.5 FM.