Els treballadors d'HP demanen millores als accessos al polígon de Can Sant Joan


  • Comparteix:

El treballadors de la multinacional Hewlett-Packard (HP) demanen una millora dels accessos al Polígon Industrial de Can Sant Joan per a les bicicletes i vianants. La cita ha coincidit amb el dia de la bicicleta a la feina que organitzen els mateixos treballadors de l'empresa HP. L'acte s'ha celebrat aquest divendres al migdia i ha comptat amb la participació de 60 persones.

Martí Rius, organitzador de la protesta, ha explicat que l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament els dóna suport en les accions, però el pont depèn del Ministeri de Foment. El consistori s'ha compromès a traslladar les queixes al Ministeri a Madrid.

Martí Rius

Tenim el suport de l'area de Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat però és una infrestructura del Ministeri de Foment. Farem un projecte i el presentarem.


Rius ha explicat que s'ha fet una penjada de pancartes demanant la recuperació de la vorera que hi havia fa anys a la infraestructura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.