Una taula informativa explica als santcugatencs la fibromiàlgia i la fatiga crònica


  • Comparteix:

Apropar als ciutadans el coneixement de la Fibromiàlgia i la síndrome de la Fatiga Crònica. Aquest ha estat l'objectiu de la taula informativa que aquest dissabte ha col·locat l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) a la plaça Quatre Cantons, coincidint amb el del Dia Internacional d'aquestes malaties, que se celebra el 12 de maig.

La coordinadora de l'Associació Catalana d'Afectats de Fribromiàlgia (ACAF), Analís Méndez, dóna alguns consells per a aquells que es troben per primer cop amb la malaltia

Analís Méndez

El primer pas és associar-se perquè l'ajuda a conviure amb la malaltia. Això no és una pena de mort, però és cadena perpètua.


L'entitat col·labora amb la Taula de Malaties Neurològiques i Degeneratives de l'Ajuntament. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny explica les polítiques del consistori en aquesta matèria.

Carmela Fortuny

Donar suport a totes aquestes iniciatives. Aquestes accions d'informació i sensibilització són la millor manera perquè la fibromiàlgia aflori.


L'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia a Sant Cugat està ubicada al CAP de la Floresta i el seu horari d'atenció és els dijous de 10 a una.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.