Promusa entrega la primera promoció d'habitatge concertat a Vulpalleres


  • Comparteix:

Promusa ha entregat aquest dissabte les claus de 64 pisos en règim de venda, dels quals la meitat són concertats. Aquesta nova promoció a Can Canyameres és la primera que s'entrega amb aquest model de venda, tot i que la intenció de l'Ajuntament és finançar noves promocions d'aquest estil.

Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És molt més barat que l'habitatge lliure, però és un preu que permet a Promusa tenir recursos per construir habitatge.


L'alcalde, que ha estat l'encarregat d'entregar les claus als nous veïns, també ha volgut destacar els avantatges del barri de Vulpalleres.

Lluís Recoder

És un barri nou amb tots els serveis, escoles, estació, supermercat i un parc.


Aquesta és la tercera promoció d'habitatge que Promusa construeix a Vulpalleres. La promoció de Can Canyameres compta amb habitatges de tres i quatre habitacions i disposa de 283 places d'aparcament, a més de nou locals comercials.



  • Comparteix:

COMENTARIS

He tingut la oportunitat de poder asistir-hi junt amb la meva futura dona (ens casem el dia 12 de juliol) com a receptor d\'una de les claus d\'aquests habitatges. Ha estat molt emotiu tot d\'un plegat i l\'ambient ha estat molt especial. Dono gràcies a Deu per al sort que hem tingut i encoratjo a l\'ajuntament i a PROMUSA a continuar amb aquesta tasca, per que, si potser és insufient, però permet algunes alegries al poble de tant en tant com he pògut veure avuí...

Adjudicatari 4641. Enviat el 17/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.