Les Noves Generacions del PP fan una campanya de recollida de joguines i menjar


  • Comparteix:

Les Noves Generacions del PP a Sant Cugat realitzen, com cada any, una campanya de recollida de joguines i menjar per destinar a centres de beneficència. Aquesta iniciativa forma part d'una campanya que la secció jove del PP de Barcelona està duent a terme a tota la demarcació.

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha lloat aquesta iniciativa de Noves Generacions ja que, diu, demostra que tenen una gran preocupació pels problemes socials. Les persones que volen donar joguines o menjar als més desfavorits, han d'adreçar-se a la seu de Noves Generacions, a la Rambla Ribatallada. Rodríguez ha parlat de la filosofia d'aquesta iniciativa solidària:

Berta Rodríguez

La il·lusió amb la qual els infants esperen els 6 de gener s'ha de fer arribar a tothom


La presidenta popular també ha repassat les anteriors edicions de recollida de joguines que ha realitzat la secció jove del PP:

Berta Rodríguez

El primer any vàrem omplir tres furgonetes de joguines noves


Sant Cugat és una de les ciutats que centralitzen aquesta recollida de joguines que organitzen les Noves Generacions de Barcelona, juntament amb altres ciutats de la demarcació com Castelldefels, Viladecans i Cervelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.