El prelat de l'Opus Dei convoca 12.000 persones al Viaró


  • Comparteix:

El prelat de l'Opus Dei, el bisbe Javier Echevarría, ha visitat l'escola Viaró on s'han aplegat més de 12.000 persones per seguir el missatge conservador de la màxima autoritat de 'l'Obra'. El bisbe ha qualificat l'Opus Dei de 'revolució espiritual mundial' i ha encoratjat els assistents a pregar pel Papa Benet XVI i evitar riscos com la televisió i Internet.

El prelat ha triat Sant Cugat per fer arribar aquest dissabte el seu missatge en una tertúlia multitudinària. A l'escola Viaró, els fidels han dirigit les seves preguntes i preocupacions que el bisbe ha respost amb fe i pregàries encaminades a mantenir el diàleg amb Déu i les normes del moviment religiós.

Escoltem algunes de les impressions dels més de 12.000 fidels que s'han aplegat a l'escola Viaró.

Assistents

La unió de tantes persones pensant el mateix és molt important. / És un privilegi. / És tenir més coneixement del que representa ser cristià, és un missatge. / Tenir una persona que està tan a prop de Déu és molt interessant.


Monsenyor Echevarría (Madrid, 1932) és doctor en Dret Civil i en Dret Canònic. Va ser ordenat sacerdot al 1955 i va ser secretari personal del fundador de l'Opus Dei, Josemaría Escrivá de Balaguer, santificat al 2002 per Joan Pau II.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.