La Fira de Sant Ponç omple la plaça d'Octavià de productes artesanals


  • Comparteix:

La Fira de Sant Ponç ha omplert aquest dissabte la plaça d'Octavià de productes artesanals i tradicionals. Tot i que la pluja ha fet acte de presència al llarg de tot el dia, la iniciativa ha tingut una bona resposta per part dels santcugatencs.

Tot i que tradicionalment la fira se celebra l'11 de maig enguany la iniciativa s'ha ajornat una setmana i ha coincidit amb la Festa de la Cooperació ubicada en la mateixa plaça d'Octavià.

En total, aquest any s'hi han instal·lat 43 parades, dues menys que l'edició anterior. D'aquesta manera, el carrer Major i la plaça d'Octavià s'han omplert de productes artesanals tan diversos com formatge, mel, espècies, caramels o coques.

El tècnic de Comerç, Joan Fibla, ha valorat positivament la fira d'enguany.

Joan Fibla

Jo crec que ha anat molt bé. És una fira que és molt tradicional que fa molts anys que es fa.


La Fira de Sant Ponç té els seus orígens en l'època romana, quan era costum que els herbolaris aprofitessin per vendre algunes herbes curatives per als malalts. Des del segle XVI, la fira es fa coincidir amb el dia de Sant Ponç, l'11 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.