El Consell d'Europa distingeix Sant Cugat amb el Diploma Europeu


  • Comparteix:

El Consell d'Europa ha concedit a Sant Cugat el Diploma Europeu en reconeixement a la seva contribució per promoure la unitat europea. Sant Cugat ha rebut aquest guardó gràcies a l'agermanament amb Alba, la celebració del dia d'Europa el 9 de maig de l'any passat i la candidatura per acollir l'IET.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que Sant Cugat és una ciutat amb vocació europea i que el compromís de l'Ajuntament amb Europa és ferm.

El guardó serà entregat pel president del Comitè de Medi Ambient, Agricultura i Afers Locals i Regionals en una cerimònia a final de juny amb els alcaldes de les ciutats guanyadores d'aquest guardó que hi vulguin assistir.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha explicat què suposa per la ciutat rebre aquest guardó.

Jordi Puigneró

Per Sant Cugat és un gran honor que el Consell d'Europa reconegui l'europeisme de la nostra ciutat.


Aquest reconeixement pretén encoratjar Sant Cugat per multiplicar els seus esforços i emplaçar la ciutat a treballar per aconseguir la Bandera d'Honor.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha agraït l'esforç i la implicació del conjunt de la ciutadania santcugatenca i ha explicat que el següent pas serà presentar-se per aconseguir la Bandera d'Honor.

Jordi Puigneró

L'objectiu és aconseguir una ciutat plenament integrada a la UE. Seria una bona cosa poder-nos presentar a la Bandera d'Honor.



El Premi Europa 2008, el més important que atorga el Consell d'Europa, s'ha concedit a la ciutat polonesa de Katowice. La Placa d'Honor, la segona distinció del rànquing, ha anat a parar a 11 ciutats, la Bandera d'Honor a 19 i el Diploma Europeu a 22 ciutats més a banda de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.