17 anys de presó pel santcugatenc acusat de matar el seu pare a ganivetades


Temes relacionats

El santcugatenc acusat de matar el seu pare va advertir de les seves intencions a un amic la nit abans del crim (12/des/07)

Demanen 20 anys al santcugatenc acusat de matar el seu pare a ganivetades (11/des/07)


  • Comparteix:

Imatge del judici

Imatge del judici

El jove santcugatenc acusat de matar el seu pare ha estat condemnat a 17 anys de presó. Així ho ha declarat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya després que un jurat popular l'hagi declarat culpable d'assassinar el seu pare clavant-li nou ganivetades fa tres anys durant una discussió al domicili que la víctima tenia a la nostra ciutat.

Els fets van succeir quan l'acusat i el seu pare van començar a discutir al domicili de la víctima, quan aquest li va donar una bufetada. El jove va reaccionar amb nou ganivetades, tres de les quals van afectar zones vitals i van provocar la mort de la víctima.

En aquest atac, el processat també va ferir la dona del pare, present al domicili, quan va intentar aturar l'agressió contra el marit. L'acusat haurà d'indemnitzar amb 240.000 euros a la parella del pare i als dos fills fruit d'una altra relació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.