La Policia Municipal incorpora 12 nous agents


Temes relacionats

Els primers policies de barri ja patrullen els carrers (30/gen/08)

La figura del policia de barri, a punt d'arribar a la nostra ciutat ( 5/oct/07)


  • Comparteix:

Agents de la Policia Municipal en una imatge d'arxiu

Agents de la Policia Municipal en una imatge d'arxiu

El cos de Policia Municipal disposa de 12 nous agents, que permetran dedicar més efectius a l'anomenada policia de barri o de proximitat. Així ho ha anunciat el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, que també ha explicat que s'ha reforçat la presència policial a la Floresta, Mira-sol i Valldoreix. Actualment, la Policia Municipal compta amb un total de 94 agents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que gràcies a les noves incorporacions es destinaran més agents a l'anomenada policia de barri o policia de proximitat. Els agents s'han repartit en 12 zones del centre, on treballaran de dilluns a divendres i durant l'horari comercial.

Escoltem Xavier Martorell.

Xavier Martorell

Hi ha 12 zones del casc antic que ja compten amb aquesta policia de proximitat. La seva feina és tenir una relació fluïda i directa amb les associacions.


Martorell també ha explicat que s'han incorporat més agents a Valldoreix, la Floresta i Mira-sol. En total, el cos local de policia està format per 94 agents, un número que està previst que creixi aquest mateix any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A verue si així destinen a algú a controlar els carrers de la Guinardera a on continuament la gent circula a gran velocitat contra direcció

carles. Enviat el 23/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.