El Sant Cugat Centre Comercial patrocinarà les activitats del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) han signat aquest dimecres un acord de col·laboració que suposarà una injecció de 10.000 euros als comptes del club. El SCCC patrocinarà activitats del CMSC com la Marxa Infantil i la Mitja Marató, i el CMSC organitzarà activitats lúdiques al SCCC, concretament dos rocòdroms per als més petits al juny.

L'acord té una validesa d'un any, tot i que els responsables han dit que hi ha voluntat de prorrogar-lo. El SCCC, propietat del Grup Altarea, invertirà un total de 10.000 euros en dues de les activitats més importants del CMSC, la Marxa Infantil de Regularitat i la Mitja Marató.

El president del CMSC, Francesc Duch, ha valorat la importància que els patrocinis tenen per al club.

Francesc Duch

Els patrocinadors ens fan treballar amb una certa tranquil·litat i podem arribar molt més enllà d'on arribàvem fins ara.


El CMSC, de la seva banda, es compromet a organitzar activitats infantils al SCCC. El club instal·larà dos rocòdroms, un a dins i un a fora del centre comercial, entre el 20 i el 28 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.