Els taxistes santcugatencs se sumen a la protesta del sector per l'assassinat d'un company a Sabadell


  • Comparteix:

Els taxistes reclamen l'aplicació de més mesures de seguretat

Els taxistes reclamen l'aplicació de més mesures de seguretat

L'Institut Metropolità del Taxi, l'IMET, ha sol.licitat a la delegada del govern una reunió urgent de la Comissió de Seguretat del Taxi. Aquesta petició arriba després de l'assassinat, aquesta matinada, d'un taxista a Sabadell. Aquest crim ha posat de relleu, de nou, els problemes d'inseguretat que pateix el gremi.

Segons l'IMET, la Comissió de Seguretat del Taxi no s'ha convocat des de la seva creació l'any 1999. Davant aquest buit de protecció, l'Institut Metropolità demana a la delegada del govern a Catalunya, Júlia García Valdecasas, una reunió immediata d'aquesta comissió.

Aquesta no ha estat l'única reacció del sector, ja que els professionals de l'àrea metropolitana han fet aquest matí una aturada en senyal de protesta. Els taxistes de Sant Cugat, que han fet l'aturada a la parada del carrer Valldoreix, han recordat el clima d'inseguretat en què viuen els professionals d'aquest sector:

Taxista

Hi ha varies mesures que es podrien aplicar per tenir més seguretat, com ara el sistema de localització GPS


El cadàver de Lluís Pérez, de 48 anys, va ser trobat al carrer Leovigild de Sabadell, mentre que el vehicle va aparèixer hores després al barri de La Mina, de Sant Adrià del Besòs. El taxista, natural de Santa Coloma, va morir com a conseqüència de les ferides d'una arma blanca, propiciades per un individu que va fugir amb la recaptació i la cartera de la víctima



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.