El Ferrocarrils de la Generalitat funcionaran ininterrompudament durant tota la nit de Cap d'Any


  • Comparteix:

Els Ferrocarrils de la Generalitat funcionaran de forma ininterrompuda durant tota la nit de Cap d'Any. L'interval de pas dels combois per Sant Cugat serà de 20 minuts, mentre que la freqüència es dobla a les estacions de Terrassa i Sabadell.

Com cada any, els Ferrocarrils de la Generalitat pengen el cartell de servei continu la nit del 31 de desembre. La bona acollida que ha tingut aquesta fórmula en els darrers caps d'anys i revetlles de Sant Joan ha fet que els Ferrocarrils ofereixin un any més horaris especials.

Els santcugatencs que utilitzin aquesta nit el Metro del Vallès hauran d'esperar un màxim de 20 minuts, mentre que si utilitzen les parades de Terrassa i Sabadell, els combois passaran cada 40 minuts.

L'interval de pas a les línies U6 Reina Elisenda i U7 Balmes serà d'un quart d'hora, i de 20 minuts entre plaça Espanya i Molí Nou de Sant Boi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.