El Taller Jeroni de Moragas rep un ajut de 12.500 euros de l'Obra Social la Caixa


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas ha rebut una subvenció de 12.500 euros de l'obra social de la Caixa per dur a terme un projecte de formació i aprenentatge. La iniciativa servirà per inserir al món laboral quatre persones amb discapacitat auditiva.

Un contracte laboral, la formació, l'aprenentatge d'una professió com la neteja industrial situat en un sector amb demanda creixent en el mercat i en el qual manquen professionals especialitzats. Aquestes característiques són els principals objectius del projecte del Taller Jeroni de Moragas.

La iniciativa acull quatre persones amb discapacitat auditiva. Ho explica l'adjunta de gerència del Taller, Alfonsina Ortega.

Alfonsina Ortega

Contractem quatre persones amb discapacitat auditiva ja que és un col·lectiu poc atés.


Ortega ha explicat que la contractació serà de cinc mesos i que, a banda d'aprendre la professió, també es vol que es reforci les habilitats socials i els seus hàbits laborals més generals.

Ortega ha posat de manifest la voluntat del Taller Jeroni de Moragas de contractar-los un cop s'acabi el procés de cinc mesos.

Alfonsina Ortega

La idea és que, desprès d'aquest procés, de cinc mesos, si el taller s'ho pot permetre, se'ls contractaria.


El Taller Jeroni de Moragas és una empresa cooperativa, d'iniciativa social, constituïda per professionals fa més de 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.