Josep Deví explica les claus per detectar l'Alzheimer al seu nou llibre presentat a Sant Cugat


Temes relacionats

Josep Deví presenta un llibre sobre com afrontar l'Alzheimer (27/mai/08)


  • Comparteix:

'El més complicat de l'Alzheimer és diagnosticar la malaltia amb el poc temps que tenen els metges dels Centres d'Atenció Primària (CAP) per detectar-la'. Així s'ha expressat el neuropsicòleg Josep Deví durant la presentació en societat del seu llibre 'Demencias y enfermedad del Alzheimer' a la residència Santa Rosa. En l'obra, Deví dóna les claus perquè els professionals puguin detectar i tractar els malalts.

El llibre aborda les claus de com els professionals han de fer front a la malaltia degenerativa. En aquest sentit, el més complicat és detectar la malatia, tal com explica el psicòleg clínic i neuropsicòleg del Centre Santa Rosa.

Josep Deví




La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha presentat l'acte, considera que és un llibre molt accessible.

Carmela Fortuny

És molt accessible i amb un tracte explicatiu de luxe.


Josep Deví també és president de la Societat Catalanobalear de Psicologia i especialista en malalties neurodegeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.