Restriccions a la C-58 per les obres de millora de l'autopista


  • Comparteix:

Les sortides de Barberà dels Vallès, Terrassa Centre i Sabadell Centre de la C-58 patiran a partir d'aquest diumenge a la nit restriccions en el trànsit. Els talls es faran sempre en horari nocturn per facilitar les obres de millora de l'autopista que està executant el departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Els restriccions començaran aquest diumenge a la nit a la sortida de Barberà del Vallès i s'allargaran fins divendres. La nit de dilluns també es restringirà el trànsit de la sortida cap a Terrassa Centre. De dimarts a dimecres, el tall afectarà a la sortida de Sabadell Centre als ramals cap a Sant Quirze i de dimecres a dijous es tallarà l'enllaç amb la sortida 12.

Tots els talls s'efectuaran en horari nocturn, a partir de dos quarts de deu (21:30 hores) fins a dos quarts de sis del matí (05:30 hores).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.