El CMSC celebra la festa del soci amb un bon nivell de fidelització


  • Comparteix:

Prop de 175 persones han assistit aquest any al tradicional sopar del soci del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), una celebració que ha servit, com ja és habitual, per reconèixer les persones que fa 25 o 50 anys que són socis de l'entitat. Els responsables del Club s'han felicitat del bon nivell de fidelització que manté el Muntanyenc, any rera any.

La cita anual dels socis del Club Muntanyenc ha tingut enguany un nivell d'assistència superior al de les últimes edicions. Davant d'aquesta bona resposta, el president del Club, Francesc Duch, ha celebrat que ni el canvi de local ni la renovació de la junta que ha viscut l'entitat aquests darrers anys hagin anat en detriment del volum de socis de l'entitat.


Francesc Duch

Hi ha una fidelització d'una part important dels socis de l'entitat durant molts i molts anys. I veiem que tot i el nou edifici i tot i els canvis de junta, la massa social de l'entitat continua igual


En total, aquest any s'han concedit 28 medalles a socis de fa 25 anys i sis més a socis de fa 50 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.