Les escoles de Sant Cugat aporten un 11% més d'alumnes a la selectivitat que al 2007

Alumnes realitzant les proves de selectivitat

Societat

Publicat el 10/jun/08 per Marc Sala

473 estudiants dels centres santcugatencs es presentaran aquest any a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), conegudes popularment com selectivitat. Aquesta xifra suposa un augment de gairebé el 12% respecte el 2007 quan s'hi van presentar 400 alumnes. Tots ells faran les proves a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Bellaterra, entre avui i dijous.

L'assignatura de Llengua i literatura catalana obriran les PAU i serà la primera d'un total de set matèries de les quals s'examinaran els 473 alumnes dels centres santcugatencs.

La coordinadora de batxillerat de l'IES Leonardo da Vinci, Elisa Sanz, ha explicat a Cugat.cat que al seu centre les ciències socials són les que han tingut més tirada enguany.

Elisa Sanz

Els alumnes d'humanitats socials són majoria enguany i també de lletres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Molts instituts han ofert classes de reforç per preparar millor la prova. La majoria de centres consultats presenten un nombre molt baix de suspensos. Tot i això els alumnes encaren la selectivitat amb nervis. Ho ha explicat el tutor de 2n de batxillerat de l'escola Viaró, Josep Maria Rossinyol.

Josep Maria Rossinyol

A mida que s'apropa el dia estan més neguitosos i entra cert nerviosisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els alumnes dels centres santcugatencs s'examinaran a les aules de la UAB.