Ràdio Sant Cugat i Catalana Occident atorgaran per quarta vegada el premi al primer nadó de l'any


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat, amb el patrocini de Catalana Occident , rep el primer santcugatenc de l'any amb un premi de 1.000 euros en forma d'una pòlissa d'estalvi. Aquesta iniciativa, que va sorgir ara fa quatre anys, obsequia el primer santcugatenc i els seus pares en un acte que se celebrarà al consistori a principis de gener.

El premi atorgat al primer nadó de l'any és especialment significatiu per Sant Cugat, ja que és una de les ciutats amb la taxa de natalitat més elevada de Catalunya. L'objectiu és reconèixer aquest primer naixement de 2003, a més de donar-lo a conèixer a la resta dels ciutadans. L'obsequi és una pòlissa d'estalvi de 1.000 euros i altres regals entregats pel centre Eroski.

El cap de comunicació i relacions públiques de Catalana Occident, Manel Ferré, ha explicat la satisfacció de la companyia en participar-hi:

Manel Ferré

El fet de recolzar una nova vida ens sembla una cosa molt bonica


L'Hospital General de Catalunya és l'encarregat de comunicar el primer nadó. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc a l'Ajuntament a principis de gener en funció de l'estat de la mare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.