L'Arxiu Nacional de Catalunya obre les portes als catalans


  • Comparteix:

L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) obre aquest dissabte les seves portes als ciutadans. Des de les 10 del matí i fins les set de la tarda es faran visites guiades a les instal·lacions i es mostrarà una selecció de documents dels fons documentals més significatius que han ingressat en el darrer any a l'Arxiu.

La seu de l'ANC a Sant Cugat obrirà un any més les seves portes per donar a conèixer a tots els catalans les seves activitats. Per fer més atractiva la jornada s'ha organitzat una exposició titulada 'Pau Casals i l'exili' que estarà instal·lada fins a finals de juny.

Les visites guiades a les instal·lacions del centre i el passi d'un vídeo completaran les activitats de la jornada de portes obertes. El director de l'ANC, Josep Maria Sans Travé, explica per on passarà la visita guiada.

Josep Maria Sans Travé

La visita mostra les instal·lacions però també les diverses tasques arxivístiques.


Els assistents també podran visitar una selecció de documents dels fons documentals més significatius que en el darrer any han ingressat a l'ANC. En aquest sentit, s'exposaran documents pertanyents a l'arquitecte modernista Domènech i Montaner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.