Obert el termini per sol·licitar permís d'encendre fogueres a les revetlles


  • Comparteix:

Els santcugatencs que vulguin celebrar les revetlles amb una foguera hauran de sol·licitar l'autorització a l'Ajuntament abans del 21 de juny. Tècnics del consistori i bombers de la Generalitat inspeccionaran les ubicacions sol·licitades per certificar que reuneixen els requisits.

Zones forestals, parcs, jardins i emplaçaments propers a edificacions o mobiliari urbà no podran acollir les tradicionals fogueres de Sant Joan i Sant Pere. L'Ajuntament serà l'encarregat de donar llum verda a les fogueres.

Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

Les sol·licituds que compleixin els criteris establerts seran autoritzades perquè és una tradició important.


Les fogueres s'hauran d'ubicar en espais nets de material inflamable, com matolls o pinassa, i a sobre de sorra per no embrutar el paviment. De la mateixa manera, la pila no podrà superar el cinc metres d'alçada i el foc no es podrà encendre amb líquids inflamables. Un cop s'apagui la foguera, s'haurà de remullar la zona fins assegurar-se que el foc està completament extingit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.