El CMSC projecta els films guardonats al festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló

Societat

Publicat el 6/jun/08 per Anna Bernadó

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) projecta aquest vespre les dues pel·lícules guanyadores del 25è festival internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló. Els films guardonats són l'alemany 'Searching for the coast wolves' de Richard Matthews i el francès 'La Montagne Perdue' de Christian Deleau. La projecció tindrà lloc a les nou a la seu de l'entitat.

El cicle de cinema de Muntanya i Aventura 2008 és fruit del 25è festival internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló. El cicle, promogut per l'Obra Social de Caixa Sabadell, compta amb la col·laboració del CMSC, de la Unió Excursionista de Sabadell, el Centre Excursionista de Terrassa i el Centre Excursionista del CIM.

Escoltem el president del CMSC, Francesc Duch.

Francesc Duch


Your browser doesn’t support HTML5 audio



Duch ha explicat que la col·laboració amb l'Obra Social de Caixa Sabadell permetrà que el CMSC pugui emetre les pel·lícules guanyadores del certamen en les properes edicions.

Els dos films de l'edició d'enguany es projectaran a les nou a la seu de l'entitat. Per aquells que no hi puguin assistir, el 12 de juny també s'emetran al Centre Excursionista de Terrassa i el 13 a l'Auditori Municipal de Montcada.