El Síndic de Greuges local ha resolt més de la meitat dels expedients oberts durant un any


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, durant l'entrevista a Ràdio Sant Cugat

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, durant l'entrevista a Ràdio Sant Cugat

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha obert en un any més de 150 expedients i n'ha resolt prop de 120. Així ho ha explicat Jaume Clavell, que ha avançat a Cugat.cat que al juliol presentarà en sessió plenària l'informe anual.

El síndic local està treballant en aquests moments en l'informe anual que ha de rendir compte de la feina que ha desenvolupat durant el seu primer any de funcionament.

Jaume Clavell ha avançat durant l'entrevista mensual amb Cugat.cat que des del 3 de maig de 2007 fins el 2 de maig d'aquest any ha obert un total de 153 expedients i que n'ha resolt 116. L'escoltem.

Jaume Clavell

S'han obert 153 expedients i 116 ja han estat resolts. Hi ha de simples, però d'altres complicats que necessiten el seu temps.


Segons Clavell la majoria dels expedients resolts han donat la raó al ciutadà. Amb tot, el síndic ha explicat que la seva feina entre el ciutadà i l'Ajuntament ha estat de mediador.

Jaume Clavell

Hi ha de tot, però hi ha molts més casos que s'han resolt favorables al ciutadà. El síndic no es veu obligat a tractar-lo com un greuge sinó com una mediació.


El síndic ha explicat que la majoria de queixes que rep estan relacionades amb la Policia Local i amb qüestions urbanístiques.

D'altra banda, Jaume Clavell ha afegit que les consultes ciutadanes estan bastant dividides entre els veïns del centre i els districtes. En aquest sentit, Clavell ha avançat que Valldoreix és la zona de la ciutat amb menys queixes ciutadanes. En un any només ha rebut tres consultes de valldoreixencs que s'han resolt entre les dues administracions amb competències al territori, l'EMD i l'Ajuntament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.