Els Castellers estrenen una nova pàgina web

Societat

Publicat el 10/jun/08 per Anna Bernadó

Castellers de Sant Cugat han renovat la seva pàgina web, que manté la mateixa direcció a Castellersdesantcugat.cat. L'espai virtual amplia l'agenda que detalla les activitats dels camises verdes, conté fotografies i vídeos de les actuacions i, fins i tot, un llibre de visites i estadístiques dels castells. Precisament, la colla de la ciutat obrirà la revetlla de Sant Joan el 23 de juny a la plaça Pep Ventura.

El creador del nou espai i casteller, Jordi Serrano, explica els principals canvis de la nova web.

Jordi Serrano

La web té un espai principal de notícies i es detalla les actuacions i totes les activitats dels castellers, que no només són els castells.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest mes de juny està carregat d'actuacions pels camises verdes. La primera actuació tindrà lloc aquest diumenge a Barcelona. A més, els castellers obriran la revetlla de Sant Joan el 23 a les nou del vespre a la plaça Pep Ventura.

Les actuacions de Festa Major tindran lloc dissabte a un quart de vuit del vespre a la plaça de la Vila i diumenge a les 12 del migdia a la plaça d'Octavià.

Uns dies abans, els camises verdes oferiran assajos especials per preparar la celebració on actuaran juntament amb els Xics de Granollers, els Minyons i els Castellers de Terrassa i el Castellers de Sants.