Els Reis d'Orient fan els darrers preparatius per viatjar cap a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les diferents entitats santcugatenques estan fent els preparatius per la Cavalcada de Reis que es farà pel centre de la ciutat i pels diferents districtes. A Valldoreix, el recorregut canviarà sensiblement, i enguany els reis arribaran des de l'ermita de la Salut.

Com els últims anys, els reis arribaran a Sant Cugat en helicòpter cap a dos quarts de sis de la tarda. Mitja hora abans, a les 5, començarà un espectacle d'animació a la plaça del Centre Cultural mentre s'espera l'arribada dels Reis.

A les 6 començarà la cavalcada, pel Pla del Vinyet cap a l'estació. En passar pel Monestir, els Reis seran rebuts pel mossèn de la parròquia de Sant Pere, i després continuaran la segona part de la cavalcada cap al passeig Torreblanca i l'avinguda Cerdanyola, fins arribar a la Plaça Barcelona, on seran rebuts per la corporació local.

Al districte de les Planes, els reis també arribaran a dos quarts de 6 de la tarda, i sortiran des de la plaça Creu d'en Blau fins a Ca l'Avi.

Ses majestats arribaran a La Floresta amb tren cap a dos quarts de sis, i farà el recorregut per la baixada de Can Llobet per arribar al Centre Social de la Floresta.

Pel que fa a Mira-sol, els reis sortiran de la plaça de l'Estació de Mira-sol i passaran pels principals carrers fins arribar al Casal Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.