El santcugatenc Raúl Martínez participa a l'Observatori de la Diversitat


  • Comparteix:

Raúl Martínez

Raúl Martínez

L'Observatori de la Diversitat ha presentat la versió en català de l'Agenda de la Diversitat, una xarxa formada per professionals de la comunicació que vetlla pel tractament que els mitjans fan de la immigració. L'observatori neix de les associacions XenoMedia, dirigida pel santcugatenc Raúl Martínez, i Mugak dedicades a l'anàlisi de les imatges i discursos sobre les minories ètniques.

L'Agenda de la Diversitat uneix professionals de diferents àmbits que mantenen relació amb els fluxes migratoris o formen part de minories ètniques. És un directori, que es pot consultar a Internet, on apareixen més de 500 contactes i enllaços amb organitzacions. La intenció és donar protagonisme als nouvinguts per la seva condició social i laboral, és a dir, com especialistes i fonts d'informació.

El santcugatenc Raúl Martínez, director de XenoMedia Barcelona, denuncia el tracte dels mitjans a les minories.

Raúl Martínez

Les minories ètniques no es veuen als mitjans de comunicació.


L'Observatori també alerta del fet que sovint les minories ètniques només apareixen als mitjans vinculades a fets violents o delictius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.