El model del decreixement s'exposa a l'Ateneu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Crear economies locals, fugir de la globalització i buscar solucions col·lectives són algunes de les propostes que recull el model del decreixement que proposa el col·lectiu Temps de re-voltes. Les característiques de la crisi energètica i la crisi alimentària han estat els elements centrals de la xerrada que ha ofert aquest dimecres un dels seus membres a l'Ateneu Plaça.

La crisi energètica i la crisi alimentària són dues crisis que estan molt relacionades i que evidencien, segons el col·lectiu Temps de re-voltes, que no es pot continuar amb el model actual de creixement.

El membre de 'Temps de re-voltes', Enric Duran, proposa algunes de les accions bàsiques que recull el model del decreixement.

Enric Duran

Es tracta de refer les economies locals i buscar solucions més col·lectives. Cal reduir els recursos materials i energètics per reduir l'impacte sobre els ecosistemes.


Més d'una vintena de persones han assistit aquest dimecres a la tarda a l'Ateneu per escoltar les propostes d'aquest col·lectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.