La Comissió de Festes de les Planes reivindica l'ús del Centre Cívic i amenaça amb no fer activitats


  • Comparteix:

Imatge de la Festa Major de les Planes de l'any passat

Imatge de la Festa Major de les Planes de l'any passat

La Comissió de Festes de les Planes no celebrarà la revetlla de Sant Joan pel malestar amb l'Ajuntament davant la impossibilitat de fer activitats al Centre Cívic. L'entitat considera injust que no puguin disposar de les instal·lacions ja que, segons han explicat, el Casal d'Avis l'ocupa tots els dies. A més, la comissió troba a faltar el suport d'algunes entitats i del consistori per tirar endavant les seves activitats.

La Comissió de Festes es queixa de les dificultats que troba per utilitzar el Centre Cívic de les Planes i que, després de temps de reclamacions, el consistori no hi ha posat solució. La comissió també denuncia la manca de suports per part de les entitats locals.

Aquests dos aspectes han portat a la comissió a no preparar la tradicional revetlla de Sant Joan i també es planteja no realitzar cap activitat en motiu de la Festa Major.

Begoña Paradeda, membre de la Comissió de Festes de les Planes, explica per què han pres aquesta decisió.

Begoña Paradeda

No podem fer servir el casal. Cada any trobem entrebancs però ja no podem més.


Els membres de la comissió han aconseguit el compromís de l'Ajuntament a estudiar la situació i crear un calendari que faci compatible les diferents activitats que tenen lloc al Casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.