Les puntaires de la Unió es preparen per l'arribada de la Flama del Canigó


  • Comparteix:

Les puntaires de la Unió han ensenyat els seus treballs aquest dijous a la tarda al Teatre de la Unió. La trobada de puntaires s'emmarca en una de les activitats per promocionar la Flama del Canigó, que per tercer any consecutiu arribarà a la ciutat la tarda abans de la revetlla de Sant Joan.

Han estat les puntaires de la Unió les que han volgut donar la benvinguda a aquest símbol dels Països Catalans, mostrant al públic com es fa aquesta activitat manual. Des de l'organització es demana la participació de la ciutadania en aquesta festa nacional.

Escoltem Joan Contijoch, vocal d'Òmnium.

Joan Contijoch

És important que la gent participi en la mesura del possible en aquesta activitat. La Unió ha aportat el seu gra de sorra


Els organitzadors destaquen que aquesta festa uneix en una mateixa festa localitats tots els Països Catalans. La Flama del Canigó arribarà el 23 de juny, a les set de la tarda, a la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.