La Mostra de Turisme Jove obre les seves portes per onzè any consecutiu


  • Comparteix:

Esther Salat presentant la Mostra de Turisme d'enguany

Esther Salat presentant la Mostra de Turisme d'enguany

Tota la informació per preparar un bon viatge estarà disponible des d'aquest dilluns a la Mostra de Turisme Jove que tindrà lloc al Casal de Joves TorreBlanca. Per onzè any consecutiu, els joves i no tan joves podran accedir a tota la informació necessària per organitzar les vacances. Paral·lelament a la mostra, s'organitzen dues xerrades informatives i un concurs de relats de viatges.

La Mostra de Turisme Jove oferirà durant tot un mes un conjunt de recursos per planificar tot el que implica un viatge, des de l'elecció del destí fins a la documentació necessària que s'ha de reunir.

Destinada principalment als joves d'entre 18 i 29 anys però oberta també a tothom que ho vulgui, la Mostra oferirà assessorament personalitzat, connexió a internet i tota mena de guies i mapes.

La regidora de Joventut, Esther Salat, explica que la Mostra ofereix un valor afegit a la simple cerca per internet.

Esther Salat

La informació està disponible a través d'internet o durant tot l'any a la viatgeteca. Per a la Mostra hi ha un esforç d'informació i assessorament.


Les dues xerrades informatives tindran lloc el 3 i el 17 de juliol. La primera explicarà com es pot estalviar a l'hora d'organitzar un viatge, i la segona com un viatge es pot convertir en un intercanvi entre cultures. La Mostra de Turisme Jove estarà oberta del 23 de juny al 25 de juliol al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.