Sant Cugat participa en una trobada europea per intercanviar idees contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

Sant Cugat participa des d'aquest dilluns en una trobada contra el canvi climàtic que té lloc a Saragossa. La trobada està organitzada per la Convenció Europea de Governs Locals per al Desenvolupament Sostenible (ICLEI en les sigles en anglès) i pretén presentar estratègies per fer front als desafiaments causats pel canvi climàtic des dels governs locals.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, està participant aquesta setmana en aquesta trobada que permet 'intercanviar idees i experiències' de present i futur per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Subirà ha explicat que Sant Cugat té molt per aprendre però també iniciatives pioneres que sorprenen altres societats que tenim per més avançades.

Marta Subirà

Hem vist que moltes coses que fem aquí sorprenen a d'altres ciutats com són les bonificacions a les empreses per contractar gent de la mateixa ciutat i evitar desplaçaments.


Les diferents sessions s'agrupen amb el títol 'Protegir el clima necessita més que paraules: Acció local contra el canvi climàtic' i presenten exemples de ciutats tant diverses com Estocolm, Copenhaguen, Saragossa, Barcelona, Milà, Hannover i Hèlsinki.

La trobada finalitza aquest dimecres amb una jornada dedicada a visitar els diferents pavellons de l'Expo 2008 de la capital aragonesa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.